SOMMERAVISEN 2020

Sommeravisen Midtjylland 2020 er efterhånden blevet en 7 år gammel sag, det er hvert år en stor opgave, som ligger på mit bord over flere måneder.
I avisen laver jeg alt det grafiske arbejde, lige fra at hjælpe annoncører med at få lavet en annonce, som er tro mod deres branding, og for mange annoncører betyder det, at de får annoncer, som de aldrig har fået før, de får dem endda i korrektur flere gange, samt selvfølgelig får de annoncen tilsendt i trykkvalitet ved godkendelse.
Alt koordinering og alt fra layout til rentegning, samt online godkendelse hos rotationstrykkeriet ligger her hos mig, som en del af mit arbejde.

Jeg nyder virkeligt, at kunne gøre en forskel for annoncørene, da vores avis ligger i et helt andet prisniveau end de andre på markedet, hvilket gør, at vi kan få de helt små specielle steder med, det er jo dem som er med til at gøre hvert område af Midtjylland speciel.

Så mangler du en idée til en dagstur, et spisested, en eller flere oplevelse eller …
Så har du her 96 sider fyldt med spændende ferie og sommer oplevelser her i det Midtjyske.

Avisen kan du få i trykt udgave hos alle annoncører, som du kan se på oversigtskortet i midten af avisen, samt på campingpladser m.m.


RIGTIG GOD SOMMER
– brug avisen og støt alle de små og store fantastiske steder…

Share This Story

Trykte medier

You May Also Like